ABLAK LUX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: Budapest, Béke u. 73, 1131 E-mail: info@ablaklux.hu Tel: 06 30 392 88 62

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS AJÁNLATKÉSZÍTÉS!

Nálunk megtalálja Magyarország legfrissebb és legjobb nyílászáró ajánlatait. Cégünk a legmodernebb technológiával készült nyílászárókat kínálja önnek. Általunk forgalmazott termékeket az otthonában beépítjük.


Aktuális akcióink

72 órán belül otthonában beszereljük a nálunk vásárolt redőnyöket!

AJÁNLATKÉRÉS

Helyszíni felmérés, árajánlatkészítés díjtalan! Kérjük jelezze ha igényt tart rá!


Új akciós redőny és szúnyoghálók! Egyedi árajánlatért kérem adja meg a szerkezetek adatait, az ajánlatkérő lapunkon! Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!


A korszerű redőny előnye, hogy szinte bármilyen befelé nyíló nyílászáró elé felszerelhető. Valamelyest tompítja a zajokat, véd az időjárás viszontagságaitól egyszerű a működtetése és tökéletes a fényzárása. Nyáron véd a napsugárzástól, és nem engedi nagymértékben érvényesülni az üvegházhatást. Télen a hideget rekeszti ki, így energiát is spórolunk vele. Természetesen ezek a tulajdonságok függnek a redőny anyagától.

Műanyag vagy alumínium redőnyt kínálunk Önnek.


Új típusú műanyag redőny tulajdonságai:


 Cégünk kizárólag új típusú műanyag redőnyöket forgalmaz!

 

Az új típusú műanyag redőny lindab tokkal készül, nem rozsdásodik a lemez tokkal ellentétben. Több színben is választható. Külső megjelenését tekintve megegyezik az alumínium redőny formájához, arra is alkalmas, hogy a redőny szúnyoghálóval együtt alkalmazzuk. A palást műanyag, UV álló, 37 mm-es lécekből áll. A műanyag redőnylécek anyagában színezettek, granulátumból készülnek. A lábak műanyagból készülnek, keskeny kivitelben. A kopásgátlás és a hangtompítás érdekében a lábak belső fele mindkét oldala kefés vagy gumírozott. Ezzel a redőny  zárt állapotban teljes fényzárást biztosít.

AJÁNLATKÉRÉS

Készítette ABLAK Lux Kft. 2017 Minden jog fenntartva.

Új típusú műanyag redőnyök

Új típusú műanyag redőny

Új típ. műanyag redőny mobil szúnyoghálóval

Alumínium redőnyök

Alumínium redőny

Alumínium redőny szúnyoghálóval

Alumínium redőnyök vakolható tokkal

Alumínium redőny

Alumínium redőny szúnyoghálóval

Szúnyoghálók

Fix szúnyogháló

Mobil szúnyogháló függőleges (ablakra)

Mobil szúnyogháló vízszintes (balkonajtóra)

Motoros működés esetén van lehetőség távirányítós és falikapcsolós kivitelezésre.

Az ár tartalmazza a szerelés, és a bontott anyag elszállításának költségeit. A szállítási

költségeket nem tartalmazza, ezt helyszíni felmérés vagy egyeztetés alapján tudjuk megadni!

Az általunk beszerelt redőnyökre 2 év teljeskörű garanciát vállalunk!

Alumínium redőny tulajdonságai:


Az alumínium redőny a legjobb árnyékolástechnikai megoldás. Tartós és a műanyaggal szemben sokkal energiatakarékosabb. Az alumínium lécek purhabbal vannak kitöltve,  jobban elősegítik a hőszigetelést és a szerkezeti stabilitást. Hasznos, de nem teljes körű védelmet nyújt betörés ellen a zárhatóvá tett, vagy motorizált redőny. Kapcsolóval vagy távirányítóval szabályozható, illetve akár programozható is. Feltolás gátlóval szerelve nagymértékben biztonságos. Kapható hozzá fényérzékelő is, mely önműködően szabályozza a bejutó fény mennyiségét a redőny fel illetve le mozgatásával, védve a berendezési tárgyainkat a káros napsugárzástól. Szerkezeti felépítése megegyezik a műanyag redőnyével, kivéve, hogy anyagában más. Alumínium vagy lindab tokban. A lábai szintén alumíniumból készülnek, oldala kefés vagy gumírozott. Az alumínium redőnyök a RAL színskála szerint színezhetők.

 


Vakolható tokos műanyag/alumínium redőnyök. Előnye, hogy nem takar be a nyílászáró feslő részébe illetve a homlokzat egységes látványa tok nélkül.


A motoros redőny. A motor funkciója nem csak kényelmi szempontokat szolgál, hanem biztonságit is. Választható falikapcsolós vagy távirányítós kivitelben, programozható megoldás is létezik.

 

A szúnyogháló remek kiegészítője az árnyékolás technikai berendezéseknek!

 

Szúnyogháló segítségével bármikor szellőztethet anélkül, hogy rovarok jutnának lakásába!


A szúnyogháló szürke színű, UV stabil és üvegszálas alapú, amit egy speciális műanyag bevonattal látnak el. Az üvegszálas alap nagyban megnöveli az élettartamát. Télen, nyáron ellenáll az időjárási viszonyoknak. A szúnyogháló antracit szürke színe olyan előnyös, hogy pár méterről alig észrevehető.


Napjainkban egyre nagyobb a kereslet a szúnyoghálók iránt. A szúnyogháló meggátolja a rovarok, pókok, bogarak lakásba való bejutását. De sűrű szövésének köszönhetően nem kell tartani a levegőben levő nagyobb szennyeződésektől sem. Használata segítségével biztonságosan hozzájárul a kisebb testű állatok tartásához.


A szúnyogháló típusai:

 
A Fix szúnyogháló. Készülhet akár műanyag vagy alumínium profilból. Minden típusú nyílászáróra alkalmazható. A műanyag keretes szúnyoghálót fém klipszekkel rögzítjük, de csak kizárólag új típusú műanyag nyílászáróra. Ellenkező esetben felcsavarozással rögzítjük


A rolós szúnyogháló bármilyen típusú ablakra felszerelhető. Nagy előnye, hogy utólag akár a redőny elé is szerelhető. A rolós szúnyogháló alumínium keretben van, a tokban egy spirálrugó segíti elő a könnyed és gyors működését. A rendszer, minden nyílászáróra szerelhető, ablakokra és ajtókra egyaránt.


Ablakra függőleges, ajtóra vízszintes mozgatású ajánlott.

A szúnyogháló maximum szélessége 170 cm. Amennyiben ez a szélesség nagyobb vagy az ajtónk két szárnyú, abban az estben a dupla tokos szúnyoghálót alkalmazzuk. Ez középen rögzíthető. A rolós szúnyoghálók (akár ablak, akár ajtó) sínje, mindkét oldalon kefés, közte mozog a háló, ezért a szúnyogok és rovarok ott sem tudnak átjutni. Az oldalra húzós szúnyogháló ajtót kívülről-belülről mozgathatjuk. A szúnyoghálók hálója elhasználódás, sérülés esetén cserélhető. Az alumínium keret és a cserélhető háló hosszú élettartamot biztosit.


A zsanéros szúnyoghálóajtót ajtókra ajánljuk. Az egyik oldalon zsanér rögzíti, a másik oldalon mágneszár. Az alumínium osztott keret és az üvegszálas háló hosszú élettartamot biztosit.